TUINONDERHOUD

Inhoud

Tuinonderhoud: Het hele jaar door een mooie tuin...

Een goed onderhoud van uw tuin is een belangrijke voorwaarde om deze in optimale conditie te houden. Als u het hele jaar door verzekerd wil zijn van een mooie tuin is deskundig tuinonderhoud zeker geen overbodige luxe.

Tuinonderhoud is echter meer dan alleen maar onkruid wieden en hagen scheren!
Als we niet voortdurend bezig zouden zijn met het onderhoud van de tuin, dan kan de tuin al spoedig verwaarloosd geraken. De tuin zal er weer uit gaan zien als een stukje wilde natuur. De strakke hagen zullen gaan openvallen, de borders zullen overwoekerd worden door onkruid en er zal geen vaste plant meer te zien zijn.

Ook zullen we de grasranden in toom moeten houden door regelmatig de graskanten af te steken of af te snijden.
Een mooie tuin blijft dus alleen maar mooi wanneer deze goed wordt onderhouden!
 

Hoe gaan wij te werk?

  • Wij werken met open opdrachten, waarbij achteraf wordt afgerekend op basis van de gewerkte uren en materiaalkosten, zoals gebruikte machines, bemesting, nieuwe planten en dergelijke. Ook kunt u kiezen om vooraf een budget met ons af te spreken, waarbij u aangeeft welk werk prioriteit heeft. Wij doen dan ook ons best om binnen het door u bepaalde budget zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.
     
  • Een andere mogelijkheid is om af te spreken dat wij periodiek bij u langskomen. Bijvoorbeeld 2 keer per jaar of 1 keer per maand.
     
  • Een onderhoudscontract behoort ook tot de mogelijkheden. Vooraf wordt een vast bedrag per maand of per kwartaal afgesproken en het onderhoud dat wij voor dat bedrag garanderen. U weet dan zeker dat uw tuin er altijd mooi uitziet en hoeveel u dat kost. Een zeker resultaat en geen financiĆ«le tegenvallers!